28 de novembre de 2020 28/11/20

Compromís exigeix que es convoque la Comissió Interdepartamental de Joventut

Compromís exigeix que es convoque la Comissió Interdepartamental de Joventut - (foto 1)

  Sonia Tirado, regidora de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha preguntat una vegada més sobre l'elaboració del Pla de Joventut i la convocatòria de la comissió Interdepartamental de Joventut.

  "Ara fa un any que governa el PP a la ciutat d'Alacant i també fa un any que no s'ha convocat ni una sola vegada la comissió Interdepartamental de Joventut ni tampoc sabem res del Pla de Joventut que el senyor Cortés va anunciar el juny de 2018", ha reclamat Tirado.

  L'edil ha preguntat en diversos plens municipals per la convocatòria d'aquesta comissió, que segons es recull en els seu reglament ha de ser trimestral, i que des del 10 d'abril de 2018 no s'ha convocat; davant el que exigeixen que es convoque abans que acabe la legislatura.

  Però des de Compromís també han reclamat conéixer la situació en la qual es troba l'elaboració del pla de Joventut d'Alacant, un instrument necessari per a impulsar polítiques de joventut a la ciutat i del qual poc se sap des que el regidor de Joventut Israel Cortés presentara en roda de premsa el 18 de juny de 2018 la creació d'una comissió tècnica i la posada en marxa dels treballs per a la seua elaboració.

  "En joventut també assistim al fum i la paralització que ha suposat el minigovern del PP per a aquesta ciutat", ha conclòs Tirado.

  Pujar