16 de novembre de 2019 16/11/19

Compromís denúncia "el tancament de la seu de la Junta de Districte 2" en la Zona Nord

Compromís denúncia "el tancament de la seu de la Junta de Districte 2" en la Zona Nord - (foto 1)

  El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha denunciat el tancament de la seu de la Junta de Districte 2 en la Plaça d'Alger. Aquesta seu permetia realitzar gestions amb el consistori sense haver de desplaçar-se al centre d'Alacant i facilitava la comunicació entre Ajuntament i veïns.

  Des de la coalició denuncien que la seu de la Plaça d'Alger es va tancar a principis de setembre per la baixa del funcionari que la gestionava. Però des de llavors roman tancada malgrat la reincorporació del treballador, que ha sigut traslladat a la regidoria.

  Aquesta situació ha provocat el malestar dels veïns i veïnes de la zona que veuen, encara més, minvats els seus serveis, veient-se obligats a traslladar-se al centre d'Alacant a realitzar les gestions necessàries amb l'Ajuntament.

  “La Zona Nord és una de les més vulnerables de la ciutat, per això és urgent que l'Ajuntament done una solució que acoste a la ciutadania d'aquesta zona a les institucions, si tanquem els serveis que ja tenen sense dotar-los d'una alternativa empitjorem les condicions dels veïns i veïnes d'aquests barris. És imprescindible i urgent reobrir aquesta seu i buscar les solucions necessària per a aconseguir que en la Zona Nord es puguen realitzar gestions sense fer grans desplaçaments. L'Ajuntament té l'obligació de facilitar la relacions de la ciutadania amb les institucions i no pot mai ser un impediment”, ha reclamat Natxo Bellido, portaveu de la coalició.

  ocultar
  Compromís denúncia "el tancament de la seu de la Junta de Districte 2" en la Zona Nord
  Pujar