11 de desembre de 2019 11/12/19

Compromís denuncia problemes de neteja en la zona del Miriam Blasco i Cap de l'Horta

Compromís denuncia problemes de neteja en la zona del Miriam Blasco i Cap de l'Horta - (foto 1)

  El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha denunciat problemes de neteja a l'entorn del Cap de l'Horta. Des de la coalició remarquen que els problemes de neteja de la ciutat afecten a tots i cadascun dels barris de la ciutat, fins i tot des de l'avinguda de la Goleta, el parc Miriam Blasco o de l'avinguda de l'Historiador Vicente Ramos. 

  D'altra banda, des de la formació destaquen que han rebut queixes veïnals també per la falta de manteniment i pels excrements de les mascotes i per això insten a l'equip de govern a “posar-se la piles i posar-li-les a la UTE perquè millore el servei que estan donant”. A més han reivindicat la importància de continuar invertint en educació ciutadana “perquè si no millorem aqueix aspecte difícilment millorarem la neteja de la ciutat”. 

  “El senyor Villar ha d'escometre un pla de xoc per al que queda de l'estiu per que si no el seu primer estiu com a regidor passarà a la història com el pitjor estiu en la neteja d'aquesta ciutat”, ha afirmat Natxo Bellido portaveu de Compromís.

   

  ocultar
  Compromís denuncia problemes de neteja en la zona del Miriam Blasco i Cap de l'Horta
  Pujar