28 de febrer de 2020 28/2/20

Compromís demanarà incloure en els pressupostos municipals la construcció de centres socials i comunitaris en barris de la ciutat

Compromís demanarà incloure en els pressupostos municipals la construcció de centres socials i comunitaris en barris de la ciutat - (foto 1)

    El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant inclourà en la negociació dels pressupostos municipals el projecte de construcció de diversos centres socials i comunitaris en diversos barris de la ciutat com Benalúa, Colònia Requena o el PAU 2.

    “Confiem que el senyor Barcala en algun moment s'asseurà amb nosaltres per a parlar dels pressupostos municipals, perquè passen els dies i no sabem res. Entre les peticions que realitzarà Compromís per a aquests pressupostos 2020 s'inclourà els projectes d'obra d'aquests centres comunitaris”, ha afirmat Natxo Bellido, portaveu de la coalició.

    D'altra banda, des de Compromís proposen acordar amb el teixit associatiu d'aquests barris en què zona es van situar aquestes infraestructures de caràcter comunitari i social, que la coalició considera que “són totalment necessàries” i “que fa molts anys que vénen reivindicant els veïns i veïnes d'aquests barris”.

    Pujar