5 d’agost de 2020 5/8/20

Compromís demana a Mazón el cessament de Morant per la seua nova polèmica xenòfoba

Compromís demana a Mazón el cessament de Morant per la seua nova polèmica xenòfoba - (foto 1)
  • La coalició sol·licita al president de la Diputació d'Alacant que retire les competències del seu vicepresident per unes noves declaracions xenòfobes en les seues xarxes socials

Compromís solicitará en el ple del pròxim dimecres al president de la Diputación d'Alacant, Carlos Mazón, el cessament e nles seues competències d'Alejandro Morant, vicepresident de la institució provincial, sotssecretari del Partit Popular d'Alacant i alcalde de Busot.

Per a la coalició “és inacceptable” el missatge d'odi que va penjar Morant en les seues xarxes socials el passat 28 de juliol, alertant del “futur fosc” en el qual s'endinsa Espanya i en el qual “altres cultures acabaran amb nuestra pròpia identitat , les nostres tradicions i sobretot, amb la nostra base cultural i social”.

“Ninguna institució pública pot ignorar aquest tipus de manifestació perquè són denigrants cap a les persones migrants i cerquen convertir-les en un etern boc expiatori contra el qual tot val. Un càrrec públic no pot fer aquest tipus de declaracions en ple segle XXI” ha considerat el portaveu valencianista en la institució, Gerard Fullana.

Pujar