26 de novembre de 2020 26/11/20

Compromís demana que se cedisca locals d'acció social per a magatzem a les associacions que estan repartint aliments

Compromís demana que se cedisca locals d'acció social per a magatzem a les associacions que estan repartint aliments - (foto 1)
  • Bellido: "La Sra. Llopis hauria d'ajudar a les xarxes de solidaritat veïnals en lloc de dedicar-se a menysprear-les i insultar-les"

Des de Compromís per Alacant han instat a l'OMES que faça les gestions necessaries per a cedir, de forma inmediata, locals municipals a les associacions i entitats que estan desenvolupant durant estos mesos la solidaritat veïnal garantint l'accés a les necessitats bàsiques per a moltes famílies vulnerables. En este sentit el portaveu de Compromís, Natxo Bellido, ha sol·licitat "que s'atenga la demanda que ha efectuat l'associació veïnal de Colonia Requena per a poder ocupar el local de la regidoria d'Acció Social, que es troba en el barri i que actualment està tancat, per a poder emmagatzemar les donacions d'aliments i productes de primera necessitat que reben i repartixen diàriament en els barris de la Zona Nord".

Des de Compromís s'ha emplaçat a l'OMES posar-se en contacte amb totes les associacions i entitats que estan desenvolupant labors de repartiment d'aliment per a conéixer les necessitats, com també demanaven altres associacions, i proporcionar un local municipal a qui no el tinga, mentre estan ajudant a les administracions a atendre l'Emergència Social.

Rafa Mas, regidor de Compromís, he reiterat la demanda del cessament de la regidora per part de l'Alcalde:  "Insistim al Sr. Barcala, deu cessar a la Sra. Llopis, i no tant perquè s'ho demane Compromís, o la resta de l'oposició progressista, sinó perquè és un clam en la ciutat, i així ho estan exigint bona part del teixit associatiu d'Alacant. És un pas necessari per a readreçar la gestió social de la crisi, que està sent descoordinada, parcial i està provocant la crítica generalitzada política i social. Açò va per a llarg i serà insostenible mantindre a la Sra. Llopis en les seues responsabilitats". Com ha afegit el regidor de la coalició progressista "recordem que la Sra. Llopis, com a regidora d'Educació ja portava el dubtós l'honor d'haver liderat el boicot a l'EDIFICANT i enfrontar-se a bona part de la comunitat educativa, ara s'ha erigit com l'enemiga de la solidaritat veïnal i se li veu absolutament superada per la situació, tant que només li queda el recurs d'atacar de forma ofensiva a qualsevol que li critica la gestió".

Pujar