20 d’octubre de 2020 20/10/20

Compromís demana al Bipartit que deixe de protagonitzar la "setmana del disbarat" amb el Somni

  Compromís ha expressat la seua preocupació per “estar assistint aterrits a la cerimònia de la confusió i l'antologia del disbarat que està protagonitzant durant tota la setmana el Bipartit sobre la possibilitat de traure la construcció del nou col·legi del Pla Edificant, saltant-se la decisió unànime del Ple municipal del mes de desembre”, ha expressat Natxo Bellido, portaveu de la formació. .

  Des de la coalició han recordat que la ciutat porta una setmana de disbarats, declaracions contradictòries i falsedats per part del Bipartit que generen gran desassossec, intranquil·litat i molt malestar en la comunitat educativa del Somni.

  Per la seua part Rafa Mas, edil de la coalició ha exigit que “deixen d'usar l'educació pública i inclusiva per a les seues bregues amb el Botànic. Aquest projecte s'està tramitant amb normalitat des de Conselleria i prompte tindrem notícies dels seus avanços. No embullen, no esmenten i no deixen que la fòbia de la Llopis a l'escola pública la paguen els xiquets i xiquetes del Somni, que el que necessiten és un col·legi nou al més prompte possible".

  D'altra banda Bellido li ha demanat a Barcala, Alcalde de la ciutat, "que recapacite, reflexione sobre la setmana del disbarat que està protagonitzant el seu govern i se centre en exercir d'Alcalde de la ciutat i no en portaveu de l'oposició al Botànic i el Govern Central".

  Finalment, ha conclòs Bellido, "li exigim un mínim de serietat al Sr. Barcala. Per a disbarats i ridículs ja tenim bastant amb els seus invents i ocurrències nadalenques".

  Pujar