23 de febrer de 2020 23/2/20

Compromís aposta per impulsar les polítiques de joventut

Compromís aposta per impulsar les polítiques de joventut - (foto 1)
  • La coalició proposa estendre el bo 4/30 a la comarca, aprofitar les subvencions del Botànic per a contractar personal de joventut i l’elaboració d’un pla joventut municipal entre altres iniciatives que afecten aquest col·lectiu

El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha reivindicat la seua aposta per impulsar les polítiques de Joventut en el municipi amb iniciatives que la coalició ha portat a diferents plens a la ciutat com estendre el bo 4/30 a tota la comarca o la convocatòria del Consell Interdepartamental de Joventut.

Des de la coalició també han reclamat que la Regidoria de Joventut que s'aculla a la subvenció de la Conselleria de Polítiques Inclusives per a contractar a un tècnic de Joventut que a Alacant no es va demanar l'any passat i que podria asumir la tasca d’elaborar el Pla de Joventut . I s'unisca així a les polítiques valentes de la Generalitat que ha destinat a través de l'IVAJ 237.905 euros per al Bo Jove en l'àrea metropolitana d'Alacant.

Des de la coalició destaquen que van mantindre una reunió amb el Consell de la Joventut d’Alacant per a conéixer les necessitat i propostes dels joves. “A més, per a la joventut alacantina és imprescindible començar a treballar amb el teixit associatiu un Pla de Joventut per a la ciutat d'Alacant”, ha reclamat Natxo Bellido portaveu de Compromís.

Pujar