12 d’agost de 2020 12/8/20

Compromís per Alacant reclama que es convoque el Consell Social de la Ciutat

Compromís per Alacant reclama que es convoque el Consell Social de la Ciutat - (foto 1)
  • La coalició denuncia que des de gener de 2019 no s'ha reunit el màxim òrgan de participació ciutadana de la ciutat

Compromís per Alacant ha reclamat que es convoque el Consell Social de la Ciutat que porta sense reunir-se des de gener de 2019. Aquest òrgan és la màxima figura de participació ciutadana del municipi i com a mínim hauria de reunir-se per a presentar els pressupostos municipals, alguna cosa que el bipartit ha obviat en els comptes 2020.

“PP i Ciudadanos han marginat a aquest òrgan de participació que no es va convocar per a presentar els pressupostos municipals, ni per a rendir compte dels grans projectes que s'estan gestant com l'Agenda 2030 o el Pla d'Inclusió, projectes en els quals es parla de participació mentre ignoren totalment al màxim òrgan de la ciutat.  Si no ho convocaran més que Barcala siga valent i ho diga”, ha reclamat Bellido.

Des de la coalició han reclamat que es convoque al Consell Social de la Ciutat al setembre per a presentar l'Agenda 2030 i el Pla d'Inclusió, els seus respectius calendaris d'actuació i recollir les aportacions d'aquest òrgan de participació a tots dos projectes. Així com també reclamen que en aquesta reunió es presenten les conclusions de la Comissió de Recuperació de la Ciutat.

Pujar