elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Alacant posarà a la disposició de la comissió de Reconstrucció totes les propostes i mesures que han treballat aquests mesos

Compromís per Alacant posarà a la disposició de la comissió de Reconstrucció totes les propostes i mesures que han treballat aquests mesos
  • La coalició ha presentat més d'un centenar de propostes tant individuals com emmarcades en bateries de mesures sobre temes com a innovació, joventut, mobilitat sostenible, comerç o turisme, entre altres

Compromís per Alacant ha presentat més d'un centenar de mesures durant els dos mesos llargs de quarantena, iniciatives que ara posa a la disposició de les comissions i subcomissions de Reconstrucció de la ciutat.

Des de la coalició han reivindicat que es tracta de mesures que s'han treballat en conjunt amb la societat civil alacantina en matèries com a comerç, turisme, innovació, joventut, model de ciutat, o mobilitat sostenible, entre altres, i que es troben agrupades per temàtiques en alguns casos i en altres de manera individual, encara que sempre donen resposta a les necessitats de diferents sectors de la ciutadania.

“Posem a la disposició de la comissió de recuperació d'Alacant i de les seues subcomissions els centenars de propostes que hem realitzat en aquests 2 mesos llargs que portem de quarantena. Aquests dos mesos ens hem dedicat a aportar en tota una àmplia gamma de temes que ara tractarem en aquestes subcomissions. Volem posar en valor aqueixes propostes i esperem que es puguen dialogar i assumir per tots i totes”, ha afirmat Natxo Bellido, portaveu de Compromís.

Són mesurades com apostar per un consorci per al Districte Digital que conjumine a les diferents administracions amb altres institucions com les universitats, o un pla per a fomentar la innovació en el comerç de proximitat quan parlem d'innovació o altres com un Pla de Xoc per a l'Ocupació Juvenil o mesures per a afavorir l'accés a l'habitatge de les persones joves.

Compromís també ha inclòs proposades com agilitar les ajudes al comerç de proximitat per la importància econòmica d'aquest sector a la ciutat, així com altres mesures de mobilitat sostenible com la implantació de nous itineraris ciclistes o la conversió en zona de vianants de zones de la ciutat.

Pujar