6 de juny de 2020 6/6/20
Entrevistes FITUR

La ciutat d'Alacant estrena marca turística en FITUR

La ciutat d'Alacant estrena marca turística en FITUR  - (foto 1)
  • L'alcalde d'Alacant, Gabriel Echávarri, atén a elperiodic.com en la Fira Internacional de Turisme de Madrid per a parlar de l'oferta que diferencia a la ciutat d'Alacant i que vol mostrar al futur turista

MÉS FOTOS
La ciutat d'Alacant estrena marca turística en FITUR  - (foto 2)
La ciutat d'Alacant estrena marca turística en FITUR  - (foto 3)

'Tenim una oferta molt diferenciada més enllà del sol, la platja i les festes'. És l'argument que mostra Gabriel Echávarri per a demostrar per què Alacant mereixia una marca pròpia més enllà del paraigua de Costa Blanca. En una entrevista amb elperiodic.com concedida en la Fira Internacional de Turisme celebrada recentment a Madrid, l'alcalde d'Alacant ha explicat tots els recursos que té Alacant i que ho posicionen com una ciutat de visita obligatòria.

Des de la platja i el sol, passant per les festes fins a la gastronomia: 'No es poden menjar arrossos com en la ciutat d'Alacant', bromeja Gabriel Echávarri. I és que Alacant és també 'capital cultural', esportiva i de negocis, assegura l'alcalde de la ciutat en esta entrevista amb elperiodic.com.

Elperiodic en FITUR

La 37a edició de La Fira Internacional de Turisme (FITUR) de Madrid és una cita important per a empreses turístiques i per a institucions perquè és la primera fira de l'any en què tot el sector del turisme es dóna cita. Una trobada que la Comunitat Valenciana no ha volgut perdre's i per això més de 400 empreses i desenes de localitats han mostrat les seues propostes a la resta del món.

Elperiodic.com ha estat present en esta fira per a comptar-los tots els detalls de la proposta valenciana en FITUR que, en línies generals, passa per oferir un turisme d'experiències, de cultura, de gastronomia i de sostenibilitat, tot això tractant de desestacionalitzar l'oferta.

A més, hem entrevistat als actors que durant els primers dies d'esta fira han protagonitzat els actes més importants. Des del Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, passant pels presidents de les Diputacions d'Alacant i València i els representants de les principals ciutats de la regió. Tots coincidixen en una cosa: La Comunitat Valenciana és una terra plena de tresors i s'ha de treballar per donar-los a conéixer a la resta del món.

Pujar