elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Centre d’Ocupació de la UA organitza el Gennera interuniversitari valencià al Parc Científic d’Alacant

El Centre d’Ocupació de la UA organitza el Gennera interuniversitari valencià al Parc Científic d’Alacant
  • Les empreses Benigar i Verne proposen als estudiants el repte d’impulsar la mobilitat sostenible en les grans ciutats valencianes

MÉS FOTOS
El Centre d’Ocupació de la UA organitza el Gennera interuniversitari valencià al Parc Científic d’Alacant - (foto 2)
El Centre d’Ocupació de la UA organitza el Gennera interuniversitari valencià al Parc Científic d’Alacant - (foto 3)
El Centre d’Ocupació de la UA organitza el Gennera interuniversitari valencià al Parc Científic d’Alacant - (foto 4)
El Centre d’Ocupació de la UA organitza el Gennera interuniversitari valencià al Parc Científic d’Alacant - (foto 5)

El Centre d’Ocupació de la UA ha organitzat durant la jornada d’avui i de demà el Gennera 5uCV Interuniversitats, un programa en el qual participen estudiants de les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure l’emprenedoria, la innovació i la sostenibilitat en l’àmbit universitari.

L’empresa vinculada al Parc Científic d’Alacant, Verne Technologies, i Benigar seran les encarregades de proposar als estudiants el repte en què hauran de treballar durant aquests dos dies. Els participants hauran de buscar solucions que permeten a les persones desplaçar-se de manera més segura, ràpida, accessible i respectuosa amb el medi ambient, i així promoure la mobilitat sostenible en les grans ciutats valencianes.

L’equip que presente la millor solució s’endurà el premi Gennera Interuniversitari amb un valor màxim de 1.400 € que es distribuiran equitativament entre els membres de l’equip guanyador, amb un límit de 200 € per persona.

La jornada ha arrancat amb la benvinguda de la vicerectora d’estudiants i ocupabilitat, Rosario Ferrer, que ha agraït tant al Centre d’Ocupació com al Parc Científic d’Alacant l’organització de l’esdeveniment durant els dies de la celebració. «Participar en aquesta mena d’esdeveniments és un plus per a qualsevol estudiant, ja que estimula les seues aptituds més enllà de les purament acadèmiques, a més de possibilitar el contacte amb directius d’empreses innovadores que busquen talent de manera constant», va assenyalar Ferrer. A la inauguració també va assistir Nuria Grané, delegada de la rectora per al Centre d’Ocupació, així com representants del Parc Científic d’Alacant.

A continuació va ser el moment de la presentació del repte als estudiants participants. Els encarregats d’explicar-lo van ser Belén Benito, consellera i delegada en Benigar; Patricia Torregrosa, innovation interim manager en Benigar, i Santiago Saiz, head of supply chain en Verne Technology Group. 

A partir d’aquest moment, els estudiants disposaran de dos dies per a treballar en la solució, en els quals també participaran en activitats i tallers que els facilitaran les eines necessàries per a poder desenvolupar i presentar la seua solució.

Pujar