20 d’octubre de 2020 20/10/20

Una carrera il·legal de motos a Alacant concentra a mig centenar de joves aquesta matinada

Una carrera il·legal de motos a Alacant concentra a mig centenar de joves aquesta matinada - (foto 1)
  • Sis vehicles han sigut immobilitzats i s'ha denunciat a una vintena de participants

MÉS FOTOS
Una carrera il·legal de motos a Alacant concentra a mig centenar de joves aquesta matinada - (foto 2)

La Policia Local va avortar anit una carrera de ciclomotors a avinguda de les Nacions. Poc abans de la una de la matinada i dins de les intervencions que la Policia Local alacantina aquesta duent a terme per a erradicar les carreres de velocitat entre vehicles en diferents punts del terme municipal, agents de les unitats Fox i Servei Nocturn han dissolt una concentració d'uns cinquanta joves en l'avinguda de les Nacions, on es va detectar també que hi havia al voltant de quinze ciclomotors, que segons alguns testimonis, estaven establint carreres de velocitat.

Els agents van procedir a la inspecció dels vehicles, detectant que un gran nombre d'ells presentaven reformes d'importància destinades a desenvolupar major velocitat en aquests. Uns altres presentaven deficiències en els frens i enllumenat i finalment unes altres presentaven tubs d'escapament no homologats. En total s'han interposat vint denúncies i s'han immobilitzat sis ciclomotors.

Dispositiu anti COVID19

En ocasió de les inspeccions que en matèria de prevenció enfront de la COVID19 està duent a terme la Policia Local d'Alacant, cal ressenyar que sobre la una i mitja de la passada matinada agents locals adscrits al Servei Nocturn han estés acta contra el titular d'un establiment destinat a l'activitat de restauració i situat al carrer Alcalde Agatángelo Soler, per incomplir l'ordre de tancament dels establiments d'hostaleria a la una. En el moment de l'actuació, a la terrassa de l'establiment es trobaven sis persones consumint en diverses taules. Després del requeriment policial al titular, el local va ser tancat.

Violència de gènere

D'altra banda, la Policia Local també va procedir a la detenció d'un individu per un suposat delicte de maltractaments en l'àmbit de la Violència de Gènere. A les tres i mitja de la passada matinada agents de la Policia Local pertanyents al Servei Nocturn practicaven la detenció d'un home de 34 anys d'edat, com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere.

La detenció tenia lloc en un habitatge del carrer diputat Joaquín Galán Ruiz, quan els agents acudien al requeriment d'una dona que es trobava al carrer al costat dels seus dos fills, després de, pel que sembla, rebre insults i ser desallotjada de l'habitatge de manera agressiva. L'home, després de ser identificat ha sigut arrestat i la dona víctima dels maltractaments va ser traslladada al centre d'assistència sanitària tenint en compte de l'episodi d'ansietat que presentava.

Pujar