27 de setembre de 2020 27/9/20

Cantó confia en “l'esprint final” per a aconseguir un govern sense “nacionalistes i populistes”

Cantó confia en “l'esprint final” per a aconseguir un govern sense “nacionalistes i populistes” - (foto 1)
  • El líder de Cs en la Comunitat li resta importància a les dades que reflectixen les enquestes

MÉS FOTOS
Cantó confia en “l'esprint final” per a aconseguir un govern sense “nacionalistes i populistes” - (foto 2)

El síndic de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Toni Cantó, ha assegurat que confia “en l'sprint final dels últims dies de campanya per a aconseguir un Govern centrat que evite el pacte amb nacionalistes i populistes”. “En Cs continuem rebent molt suport, la majoria d'espanyols són de centre i estan cansats del bipartidisme que embene solucions que mai arriben, perquè sempre acaben pactant amb el nacionalisme i els extrems”, ha assenyalat Cantó després d'assegurar que no acaba de creure's les enquestes “que l'abril passat donaven a Cs set diputats autonòmics i acabem aconseguint díhuit”.

Així s'ha pronunciat el síndic de Cs, que ha visitat el Parc Científic de la Universitat d'Alacant (UA), després d'una reunió amb l'associació veïnal del Campello, “per a abordar el greu problema de salut que pateixen els veïns per un abocador i pel qual Cs demanarà explicacions a la consellera de Medi Ambient, Mireia Mollà, davant el que sembla un clar desistiment de funcions del tripartit”.

Cantó, que ha estat acompanyat a Alacant per la candidata al Congrés dels Diputats per la província, Marta Martín i pel diputat autonòmic Emigdio Tormo, ha destacat que “Cs està al servei d'aquest important centre educatiu per a apostar per la ciència i la tecnologia, i per a convertir la universitat en una oportunitat per a l'ocupabilitat dels joves alacantins”.

Martín, per part seua, ha recordat que “en la passada legislatura, Cs va impulsar des de l'oposició la creació del Parc Científic i ara, en el Govern municipal, tirarem avant el projecte en un centre amb tanta reputació com la Universitat d'Alacant”. “Mentre altres polítics intenten ficar la mà en les universitats amb tesis fake o amb màsters regalats, des de Cs tenim clar l'ús que cal donar-li a la universitat i l'educació públiques”, ha conclòs.

Pujar