11 de desembre de 2019 11/12/19

La candidatura de Toñi Martín-Zarco Marín completa el seu equip amb foguerers i barraquers de gran trajectòria

La candidatura de Toñi Martín-Zarco Marín completa el seu equip amb foguerers i barraquers de gran trajectòria - (foto 1)

  La candidatura a les eleccions a la Federació de les Fogueres de Sant Joan encapçalada per Toñi Martín-Zarco Marín, ha donat a conéixer al total dels membres que la composen.

  L'equip 'Fem Festa' va mostrar en el seu primer comunicat 19 de les persones que acompanyaran a Martín-Zarco en aquest projecte, dies més tard es va anunciar la incorporació del degà fester José María Lorente i ara vol mostrar la resta de foguerers i barraquers que hi formen part.

  Els nous 11 membres d'aquest equip són: Mónica Asensi de la foguera Florida Portatge, Eva Calero de la foguera La Marina, Sonia Alarcón de la barraca Festa i vi, Aitana Domenech de la foguera Monjas – Santa Faz, Arancha Cortesa de la foguera Plaza Lo Morant, Cristina Rivilla de la foguera Parc de les Avingudes, Eva Fenoll de la foguera Alfons el Savi, Javier Clavel de la barraca Block i Mostres, Mónica Menor de la foguera La Condomina, Sara González de la foguera Altozano i Juan Carlos García de la foguera Avinguda de Loring.

  “Estic molt orgullosa del gran equip que hem format. Un grup molt heterogeni, amb foguerers i barraquers de diferents edats que sumen molta experiència en diferents àmbits de la festa i a qui els uneix les ganes de treballar i el seu amor per les nostres Fogueres”, ha comentat Toñi Martín- Zarco Marín.

  ocultar
  La candidatura de Toñi Martín-Zarco Marín completa el seu equip amb foguerers i barraquers de gran trajectòria
  Pujar