11 de desembre de 2019 11/12/19

La candidatura ‘Fem Festa’ potenciarà les activitats dels infantils amb propostes culturals, festeres i mediambientals

La candidatura ‘Fem Festa’ potenciarà les activitats dels infantils amb propostes culturals, festeres i mediambientals - (foto 1)

  L'equip 'Fem Festa', candidatura a les eleccions a la Federació de les Fogueres de Sant Joan encapçalada per Toñi Martín-Zarco Marín, aposta pels infantils de les fogueres i barraques i per això, en cas d'eixir triats, realitzarà diferents activitats d'índole cultural, festera i mediambiental.

  La candidatura recuperarà el Dia de l'Arbre, activitat popular que en coordinació amb l'Ajuntament fomentava els valors mediambientals entre els més xicotets i contribuïa a la reforestació d'una àrea de la ciutat. A més, es desenvoluparan activitats a l'aire lliure o tallers utilitzant elements reciclats amb la finalitat de conscienciar de la cura del medi ambient i relacionar-se amb l'entorn natural.

  Des de la Federació de les Fogueres de Sant Joan s'organitzaran diferents activitats i tallers durant l'exercici com a escola de dolçaina i tabal o danses que ensenyen les tradicions alacantines i fomenten les relacions entre xiquets de diferents comissions.

  “Els infantils són un dels nostres principals objectius, són present i futur de la Festa. Volem oferir-los diferents activitats que, a més de per a divertir-se i relacionar-se, tinguen contingut didàctic com és el respecte al medi ambient o el conéixer les nostres tradicions”, ha comentat Toñi Martín-Zarco.

  ocultar
  La candidatura ‘Fem Festa’ potenciarà les activitats dels infantils amb propostes culturals, festeres i mediambientals
  Pujar