11 de desembre de 2019 11/12/19

La candidatura encapçalada per Toñi Martín – Zarco potenciarà la cultura i les tradicions

La candidatura encapçalada per Toñi Martín – Zarco potenciarà la cultura i les tradicions - (foto 1)

  La candidatura a la Federació de les Fogueres de Sant Joan encapçalada per Toñi Martín – Zarco Marín ha anunciat que es compromet, en cas de guanyar les eleccions del pròxim mes de setembre, a potenciar la cultura i les tradicions.

  L'equip de la candidatura ha confirmat un acord de col·laboració amb l'Escola de Dansa
  Cresol, per a dur a terme taller de dançaes en els quals s'ensenyarà als foguerers i barraquers aquest ball tradicional. “És molt important que mantinguem les nostres tradicions vives i que les inculquem als nostres infantils, que són el present i futur de les nostres festa, perquè perduren en el temps.” ha recalcat la candidata.

  D'altra banda, es proposarà a les comissions de foguera i barraca la creació en cada foguera i barraca d'un “delegat d'indumentària” al qual li seran oferits cursos i assistència personalitzats perquè després puga traslladar aqueixa labor formativa a tots els membres de la seua foguera: 

  “Aquesta iniciativa naix per a fomentar i tenir cura de la nostra indumentària tradicional, per a què siga millor coneguda i anar sempre ben abillats. Proposarem la creació d'un Delegat o Delegada d'Indumentària en cada foguera i barraca, al qual se li oferirà cursos i assessorament personalitzats perquè puga traslladar aqueixa labor formativa a
  tots els membres de la seua pròpia foguera o barraca”, ha finalitzat Toñi Martín-Zarco.

  ocultar
  La candidatura encapçalada per Toñi Martín – Zarco potenciarà la cultura i les tradicions
  Pujar