31 d’octubre de 2020 31/10/20

Cadena solidària de particulars i empreses a Alacant per a ajudar als més necessitats

Cadena solidària de particulars i empreses a Alacant per a ajudar als més necessitats - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cadena solidària de particulars i empreses a Alacant per a ajudar als més necessitats - (foto 2)

  La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament, dirigida per l'edil José Ramón González, vol agrair hui la cadena solidària de molts particulars i empreses d'Alacant que han donat aquestes setmanes a la Policia Local tant material sanitari com aliments per a les persones que més ho necessiten per a fer front al COVID.

  El cos de Policia municipal ha volgut agrair públicament les donacions rebudes de manera altruista de persones que telefonen a la central de manera anònima.

  Així com, a les empreses com Calconut que ha entregat aliments, o a vestuari Paco García que han confeccionat màscares per als agents, i a una Associació de ciutadans xinesos a Alacant que han donat unes 10.000 màscares d'un empresari xinés.

  El regidor José Ramón González ha posat en valor en aquests moments difícils pels quals estem travessant la part “més solidària, generosa i altruista de moltes persones anònimes, empreses i associacions d'Alacant que són un exemple d'una ciutat solidària”.

  Per això des de l'Ajuntament i la Policia Local volen que ells siguen hui els protagonistes per les seues petites i grans donacions, així com per les seues accions solidàries, als quals donen públicament les gràcies.

  Pujar