elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Se busquen figurants per a un rodatge a l'octubre i novembre a Alacant

Se busquen figurants per a un rodatge a l'octubre i novembre a Alacant
  • El procés de selecció es realitzarà el primer cap de setmana del mes que ve i se cerca tant home com dones com xiquets majors de set anys

A la ciutat d'Alacant s'han gravat nombroses pel·lícules, com a superproducció de “L'Impossible”, ja que compta amb el grandiós estudi audiovisual de la Ciutat de la Llum. Per això, Alacant és una ciutat de cinema i des de l'oficina Alacant Film Office estan cercant figurants per a una pròxima producció.

S'està cercant tres tipus de figurants. D'una banda, homes i dones de totes les edats, races i ètniques, per un altre, homes i dones que tinguen el pèl ros o pèl-roig de qualsevol edat i, finalment, xiquets i xiquetes a partir de set anys amb document d'identitat en vigor.

El càsting es realitzarà el dissabte 2 d'octubre de 10 a 19 hores i el diumenge 3 de 10 a 15 hores en l'edifici Sèneca situat al carrer Portugal 17 d'Alacant.

Aquest és un projecte remunerat, per això, cal tenir la documentació en regla per a treballar ja que es realitza contracte a les persones seleccionades. La nova producció es rodarà a l'octubre i novembre en la mateixa ciutat d'Alacant.

Per a més informació, els interessats poden contactar a través del correu figuracio.sin@gmail.com.

Pujar