11 de desembre de 2019 11/12/19

Bellido: “Tenim greus problemes que ens poden fer passar el pitjor estiu en matèria de neteja a Alacant”

Bellido: “Tenim greus problemes que ens poden fer passar el pitjor estiu en matèria de neteja a Alacant” - (foto 1)
  • Compromís afirma que actuarà amb responsabilitat en un pacte per la Neteja i que “no som tan irresponsables amb aquest tema com Barcala quant estava en l'oposició”

Natxo Bellido, portaveu del grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant s'ha mostrat disposat a establir les bases per a organitzar un pacte de neteja a la ciutat. “Nosaltres no som tan irresponsables com ho era el senyor Barcala quan estava en l'oposició”, ha remarcat Bellido.

Des de la coalició, es mostren disposats a treballar per un pacte per la neteja, però veuen imprescindible donar prioritat a millorar la situació de la neteja a la ciutat en aquests mesos d'estiu. “Tenim greus problemes que ens poden fer passar el pitjor estiu en matèria de neteja a Alacant”, ha afirmat Bellido. 

Des de fa unes setmanes la neteja és un dels temes més preocupants per a la ciutadania, tal com es veu en l'estat dels carrers i dels contenidors de fem; i en les múltiples queixes expressades per part dels veïns i del teixit associatiu d'Alacant.

ocultar
Bellido: “Tenim greus problemes que ens poden fer passar el pitjor estiu en matèria de neteja a Alacant”
Pujar