2 de desembre de 2020 2/12/20

Bellido: “Esperem que el comerç de proximitat no torna a ser l'aneguet lleig dels pressupostos municipals”

Bellido: “Esperem que el comerç de proximitat no torna a ser l'aneguet lleig dels pressupostos municipals” - (foto 1)
  • Compromís proposarà incloure subvencions al comerç de ciutat en els pressupostos municipals

El grup municipal de Compromís inclourà en la negociació dels pressupostos municipals 2020 la creació d'una línia d'ajudes al comerç de ciutat per a promoure la seua modernització, escometre la seua digitalització i millorar la seua competitivitat en un món globalitzat.

“Esperem que el comerç de proximitat no torna a ser l'aneguet lleig dels pressupostos municipals, per això instem el bipartit de PP i Ciutadans a no tornar a marginar el comerç de ciutat i igual que estan fent altres ciutats incloga una línia de subvencions i ajudes al comerç de proximitat”, ha afirmat Natxo Bellido, portaveu de Compromís.

Des de Compromís han reivindicat que és imprescindible invertir en el comerç de proximitat, “que dóna vida als nostres carrers, a les nostres places i als nostres barris; i que a més genera ocupació estable”. “Altres Ajuntaments, com València, han implantat ja aquesta mesura que ajuda amb una dotació de 423.000 euros, mentre que a Alacant l'any 2019 només destinem 50.000 euros a la promoció del comerç de ciutat, una quantia totalment insuficient i molt llunyana als 200.000 euros que l'associació de comerciants reclamava i que compromís demanem incloure”, ha destacat Bellido.

D'incloure's aquestes ajudes permetran als comerços de proximitat implantar noves tecnologies en els seus comerços per a ser més competitius en un món globalitzat, fomentar la formació dels treballadors, així com realitzar campanyes de promoció i màrqueting o implantar plataformes de comerç electrònic en els seus negocis.

Pujar