elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alacant suspèn la multitudinària Romeria de la Santa Faç

Alacant suspèn la multitudinària Romeria de la Santa Faç
  • Estudien la possibilitat d'una benedicció a la ciutat, sense concretar encara el lloc, i pendent de l'evolució de la pandèmia

MÉS FOTOS
Alacant suspèn la multitudinària Romeria de la Santa Faç - (foto 2)
Alacant suspèn la multitudinària Romeria de la Santa Faç - (foto 3)
Alacant suspèn la multitudinària Romeria de la Santa Faç - (foto 4)

L'Ajuntament d'Alacant ha mantingut hui una reunió amb els representants del Cabildo, el degà de Sant Nicolau, Ramon Egío, i el rector de el santuari de Santa Faç, José Luis Casanova, per abordar les conseqüències de la pandèmia a la romeria de la Santa faç. Referent a això, en la trobada en què han estat l'alcalde, Lluís Barcala, la vicealcaldessa, Mari Carmen Sánchez, i els regidors de Festes, Manuel Jiménez, i de Seguretat, José Ramón González, s'ha acordat suspendre amb caràcter general el romiatge i celebrar únicament una missa a porta tancada.

En estudi, i a costa de l'evolució de la pandèmia i de les restriccions vigents per al 15 d'abril, ha quedat la possibilitat de celebrar una benedicció a tota la ciutat des d'un punt encara per determinar. Aquest acte estaria també restringit i només es podria seguir a través de la retransmissió en directe, com també succeirà amb la missa, a través, de moment, de AlacantíTv.

En la reunió s'ha acordat fer una crida als alacantins perquè aquell dia no vagen a el monestir, atès que l'accés al caseriu estarà restringit i es reforçaran totes les mesures de seguretat per evitar qualsevol tipus d'aglomeració.

L'alcalde Barcala ha posat èmfasi en la necessitat que "aquest any, més que mai, els alacantins es queden a casa i no vagen a el monestir. Intentarem, si la situació sanitària ho permet, que la Santa Faç vinga a Alacant per beneir a tots ".

La vicealcaldessa ha fet una crida a la prudència recordant que "tot i que en la seva festivitat no la puguem visitar, la Santa Faç està tot l'any. Es pot acudir a qualsevol altre moment de l'any per complir amb les promeses realitzades ".

Pujar