elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alacant acull el primer taller de Recicla amb els Cinc Sentits

Alacant acull el primer taller de Recicla amb els Cinc Sentits
  MÉS FOTOS
  Alacant acull el primer taller de Recicla amb els Cinc Sentits - (foto 2)

  La seu de l'ONCE-Alacant acull el primer taller de Recicla amb els Cinc Sentits. El passat 28 de febrer es posava en marxa el pla de sensibilització mediambiental adreçat a les persones amb capacitats diverses.
  Esta iniciativa naix de la col·laboració entre la Delegació Territorial de l'ONCE a la Comunitat Valenciana i el programa Recicla amb els Cinc Sentits de la Consellería d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural de la Generalitat Valenciana.

  Este primer taller a la ciutat d'Alacant té la seua continuïtat a les seus que l'ONCE té a Alcoi, el dia10 de maig, i a Elx el dia 21 de març. Abans, hi haurà tres nous tallers a la seu de l'ONCE de la ciutat d'Alacant, els dies 28 de març, 25 d'abril i 30 de maig. L'èxit de la iniciativa de sensibilització mediambiental està recorrent tant els centres educatius de la Comunitat Valenciana com les més diverses associacions i organitzacions socials, cada vegada més conscienciades de la necessitat de reciclar.

  L'ONCE ha esdevingut un actor indispensable per a estendre els programes de reciclatge entre les persones amb capacitats diverses. Es tracta d'activitats formatives i d'oci que de forma lúdica i solidària donen pautes de reciclatge, donen a conéixer el món dels residus i mostren la seua repercussió sobre la qualitat ambiental.

  Recicla amb els Cinc Sentits és un projecte de la Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural de la Generalitat Valenciana, en el qual participen tots els Sistemes Integrats de Gestió (SIG) de residus: Ecoembes, Ecovidrio, la Fundació EcoRaee's, Ambilamp, la Fundació Ecotic, la Fundació Ecolec, Ecoasimelec, Ecofimática, Ecolum, Europeam Recycling Platform, Tragamóvil i Sigre.

  Es tracta d'un projecte de tallers i altres accions pedagògiques enfocades a tots els sectors socials i ciutadans, totalment gratuïtes. Es desenvolupen al llarg del territori autonòmic per a sensibilitzar la ciutadania en la importància del reciclatge, la necessitat d'implantar bones pràctiques ambientals i aprendre que molts dels residus que generem no són brossa i poden ser recuperats. Recicla amb els Cinc Sentits és un gran objectiu comú de tota la Comunitat Valenciana que cerca el compromís d'una societat responsable amb la protecció del medi ambient, fomentant nous valors, motivació i els llits per a la participació activa.
  www.reciclaconloscincosentidos.com

  Pujar