20 de gener de 2021 20/1/21

Així queda el nou equip de govern municipal d'Alacant

Així queda el nou equip de govern municipal d'Alacant - (foto 1)

  El nou equip de govern de l'Ajuntament d'Alacant, compost pels nou regidors del PP i els cinc de Ciutadans, ha mantingut aquest matí una reunió en la qual l'alcalde, Luis Barcala, ha donat a conéixer el repartiment d'àrees. La distribució de les competències que s'ha donat a conéixer durant el matí d'aquest dilluns, ha sigut dividida entre tots dos grups municipals després de signar un acord de govern a la fi de la setmana passada i a poques hores de la investidura del popular com a alcalde de la ciutat.

  Al costat de Luis Barcala i en el càrrec de vicealcaldesa, Mari Carmen Sánchez (Cs) s'encarregarà de les àrees de Turisme i LGTBI, així com de ser la portaveu del govern municipal.

  Per part seua, Manuel Villar serà portaveu adjunt equip de Govern i Segon Tinent d'Alcalde, i responsable de la regidoria d'Assessoria Jurídica, Transport i Accessibilitat, Neteja i Gestió de Residus, Medi Ambient i Contractació.

  En la regidoria d'Acció Social i Família, Educació i Sanitat la màxima responsable serà Julia Llopis. Mentre que Maria del Carmen España serà Secretària de la Junta de Govern Local i responsable de la cartera municipal d'Ocupació, Agència Local del Desenvolupament i Oficina d'Inversions. L

  a regidoria de festes recae durant els pròxims quatre any en Manuel Jiménez, qui a més s'ocuparà d'Ocupació en la Via Pública, Participació Ciutadana i Partida Rurals. A més, Antonio Peral lidera la regidoria de Modernització i Noves Tecnologies, així com la de Registre General, Coordinació de Projectes i Oficina de Captació de Fons Europeus. Pel que fa a Mobilitat serà José Ramón Gonzalez el responsable, al mateix temps que també el está d'Infraestructures i Manteniment.

  Per part seua, Cultura i Esports seran responsabilitat d'Antonio Manresa i José Luis Berenguer, respectivament. Finalment, completen l'equip de govern municipal d'Alacant Lidia López (Economia i Hisenda. Comerç, Hostaleria i Consum) Adrián Santos (Urbanisme i Patrimoni) i María Conejero (Igualtat, Joventut, Cooperació i Immigració)

  Pujar