elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La UA i AEPA imparteixen un curs sobre Igualtat de gènere en l’empresa

La UA i AEPA imparteixen un curs sobre Igualtat de gènere en l’empresa
  • La normativa per al desenvolupament de plans d’igualtat, els estudis de diagnòstic, la prevenció de l’assetjament sexual o el llenguatge inclusiu, centren la proposta formativa que s’impartirà la setmana que ve a la Seu Ciutat d’Alacant

La Seu Ciutat d’Alacant (Sant Ferran, 40) acollirà el curs Igualtat de Gènere en l’Empresa des del pròxim dilluns 4 de juliol fins al dijous 7. Amb direcció de la professora de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la UA, Carmen Viqueira, el curs tractarà la normativa per al desenvolupament de plans d’igualtat, els estudis de diagnòstic, la prevenció de l’assetjament sexual o el llenguatge inclusiu en l’empresa, entre altres temes. Carmen Vives, directora del Secretariat d’Igualtat de la UA i Marcela Fernández, presidenta d’AEPA, coordinen el curs.

Emmarcada en els Cursos d’Estiu Rafael Altamira de la UA, aquesta és una proposta formativa conjunta de la Unitat d’Igualtat i el Dept. de Dret del Treball i Seguretat Social de la Universitat d’Alacant i l’Associació d’Empresàries, Professionals i Directives de la província d’Alacant (AEPA).

Les organitzadores detallen que la formació està estructurada en quatre blocs: 1) Normativa per al desenvolupament de plans d’igualtat en les empreses; 2) Desenvolupament d’estudis de diagnòstic en matèria d’igualtat; auditoria retributiva i valoració dels llocs de treball; 3) Accions per a la promoció d’igualtat i prevenció de l’assetjament sexual en les empreses; i, 4) Altres aspectes relacionats amb el llenguatge inclusiu i el pla d’igualtat.

El programa comptarà entre els ponents amb Aránzazu Luque (CC.OO); Francisco Balboa, assessor de relacions laborals Globalia; Nuria Pastor, directora del grup ESOC; i Mercedes García, inspectora de Treball i Seguretat Social , a més dels professors de la UA Carmen Viqueira, David Montoya, Irene Sota i M. del Mar Galindo.

Pujar