elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S’aprova el conveni de col·laboració amb la futura Entitat de Gestió de l’Àrea Industrial Cotes d’Algemesí

S’aprova el conveni de col·laboració amb la futura Entitat de Gestió de l’Àrea Industrial Cotes d’Algemesí

  El Ple de l’Ajuntament va acordar la setmana passada aprovar provisionalment i sotmetre a informació pública el projecte de conveni de col·laboració amb la futura Entitat de gestió i modernització de l’àrea Industrial Cotes d’Algemesí.

  El termini d’informació pública serà fins a l’1 de juliol i es pot examinar tota la informació al Portal de Transparència de l’Ajuntament (https://transparencia.algemesi.es/?page_id=185).

  La signatura d’aquest conveni suposa una mostra més del compromís que l’Ajuntament i els i les representants de l’àrea industrial de Cotes tenen en matèria de desenvolupament local amb l’objectiu de crear sinergies i estratègies d’actuació per cobrir necessitats comuns i permetre mitjançant l’actuació pública-privada la millor gestió, modernització i promoció de l’àrea industrial.

  Aquest conveni naix baix l’impuls de la Generalitat per crear Entitats de Gestió mitjançant una sèrie de beneficis perquè els polígons valencians siguen més eficients, funcionen millor, avancen a nivell de serveis i infraestructures i puguen accedir a demanar subvencions al govern autonòmic amb independència dels Ajuntaments. En el cas del polígon de Cotes, ja es coordina a través d’una Entitat de Conservació que aglutina a tots els empresaris i empresàries, però fins ara no comptava amb conveni de col·laboració amb el consistori.

  És per això que amb l’entrada de la nova llei valenciana de millora industrial, l’Entitat de Conservació i l’Ajuntament han decidit anar un pas més enllà creant una Entitat de Gestió amb l’objectiu d’aconseguir ser classificats com a Polígon Industrial de Categoria Avançada i seguir el camí de millora d’aquesta àrea empresarial.

  La regidora de Promoció Econòmica, Palma Egido, ha declarat: “estem en ple procés de creació de l’Entitat de Gestió, haver consensuat un conveni és un dels primers passos; una vegada passada la consulta pública caldrà que s’aprove en assamblea per l’empresariat, allò que significarà un canvi molt important per situar el polígon de Cotes en el mapa empresarial de polígons avançats del territori valencià.”

  Pujar