22 de gener de 2021 22/1/21

Pere Blanco presentarà el seu equip el 2 de maig amb 'opcions reals' d’aconseguir l’alcaldia d’Algemesí

Pere Blanco presentarà el seu equip el 2 de maig amb 'opcions reals' d’aconseguir l’alcaldia d’Algemesí - (foto 1)

  Esquerra Unida d’Algemesí ha incrementat el nombre de suports electorals a cada cita electoral des de 1999. Progressivament els algemesinencs han anat augmentant la seua confiança en una formació política que defensa un poble plural, participatiu i fratern, que no deixa a ningú al darrere siga quina siga la seua condició.

  Així doncs, del 5% del vot de 1999 es va passar al 6,5% en 2003,  per a pujar fins al 7,3% en 2007, al 12,4% en 2011 i finalment al 18,5% en 2015 amb quatre regidors al consistori.

  Per a Pere Blanco, candidat a l’alcaldia d’Algemesí “esta tendència a l’alça és significativa de que Algemesí ja ha canviat. Ja ningú es planteja que el nostre poble torne a liderar l’atur comarcal, que despilfarre en sous polítics i dietes com es feia abans o que no es continue amb els pressupostos participatius. Hem assumit que Algemesí és plural i en conseqüència tolerant amb la diversitat cultural, ètnica, lingüística i afectiva-sexual. Amb eixa realitat al cap és com hem treballat des del govern en els últims quatre anys”.

  L’equip de Pere Blanco: plural, transversal i  amb una mescla d’experiència i joventut

  La llista electoral d’Esquerra Unida està composta per gent de procedència molt distintes: des de treballadors assalariats fins a xicotets empresaris, passant per estudiants i pensionistes. Com a resultat, l’equip de Pere Blanco compta amb professors, personal mèdic, treballadors del camp, l’hostaleria i la industria, xicotets comerciants o personal de l’administració pública.

  “La idea és que els futurs regidors i regidores de l’Ajuntament representen el màxim possible la realitat i la pluralitat del nostre poble i a més a més estiguen preparats per a assumir les responsabilitats de govern d’una ciutat de més de 27.000 habitants”, expliquen des del col·lectiu local d’Esquerra Unida. “Sentir-se orgullós d’Algemesí és sentir-se orgullós de la seua gent, parlen la llengua que parlen, vinguen de la família que vinguen o senten com senten. El poble que volem ha de representar sense complexos tota eixa pluralitat dins de l’Ajuntament”, sentencia Pere Blanco.

  La llista al complet es presentarà el pròxim dijous 2 de maig al Casino Lliberal d’Algemesí a les 20 hores:

  1.  Pere Blanco Vega

  2.  Fina Machí Llopis

  3.  Marc Vendrell Martínez

  4.  Anna Betlem Tormos Miñana

  5.  Ferran Santos Girbés

  6.  Noelia Girbés Martínez

  7.  Asensio Garcia Machí

  8.  Empar Niclos Gutiérrez

  9.  Fran Ahuir Rodríguez

  10.        Maria Teodoro Borràs

  11.        Ximo Rosell Carbonell

  12.        Maria Luisa Bono Iranzo

  13.        Josep Higuera Gallego

  14.        Salut Monzó Cogollos

  15.        Juan Antonio Antón Higueras

  16.        Carmen Maria Ferrer Garcia

  17.        Jose Carlos Jara Fernàndez

  18.        Angeles Chinesta Auñon

  19.        Ximo Ferrer Tena

  20.        Amparo Pascual Pla

  21.        Victor Faus Cuñat

  Suplents

  1.  Jose María Jiménez Barroso

  2.  Carmen Teresa Pous Barberà

  Pujar