Castellano

Algemesí rep la visita del Padre Ángel per a signar un conveni amb Mensajeros de la Paz

Algemesí rep la visita del Padre Ángel per a signar un conveni amb Mensajeros de la Paz
  MÉS FOTOS
  Algemesí rep la visita del Padre Ángel per a signar un conveni amb Mensajeros de la Paz - (foto 2)
  Algemesí rep la visita del Padre Ángel per a signar un conveni amb Mensajeros de la Paz - (foto 3)

  L’Ajuntament d’Algemesí va rebre ahir al Padre Ángel en representació de Mensajeros de la Paz, ONG que presideix des de la seua fundació en 1962, per a signar un conveni de col·laboració en el municipi.

  Es tracta d’una col·laboració amb aquesta entitat sense ànim de lucre per a oferir solucions de manera conjunta a les persones més vulnerables, entre altres amb programes de banc d’aliments i de roba. Així, amb aquest conveni Algemesí entra a formar part de la Xarxa d’Ajuntaments amb compromís social i cedeix a Mensajeros de la Paz les disposicions municipals situades al carrer Arquets perquè puguen desenvolupar la seua activitat de manera local.

  A més, l’acord suposa la constitució d’una comissió bilateral de seguiment composta per representants de l’associació i de l’ajuntament per tal que aquest es complisca. L’alcaldessa, Marta Trenzano, ha volgut declarar que “Algemesí té convenis en diferents ONG’s, com Creu Roja o Càritas, i quan sens va plantejar aquest acord amb Mensajeros de la Paz no ho vam dubtar perquè açò és una qüestió d’humanitat i ciutadania.”

   

   

  Pujar