Castellano

Salvador Ventura planteja la creació de sòl urbà perquè Alfondeguilla puga créixer

Salvador Ventura planteja la creació de sòl urbà perquè Alfondeguilla puga créixer
  • Ventura: “Seguirem millorant el col·legi públic i exigirem a la Conselleria que finalitze el carril per als vianants que uneix Alfondeguilla i la Vall

MÉS FOTOS
Salvador Ventura planteja la creació de sòl urbà perquè Alfondeguilla puga créixer - (foto 2)

El Partit Popular d’Alfondeguilla ha presentat aquesta vesprada la candidatura per a les pròximes eleccions municipals en la qual repeteix, com a cap de llista, l'actual alcalde Salvador Ventura.

El candidat ha assegurat que “el nostre repte és crear sòl urbà perquè Fondeguilla puga créixer, fer més gran el municipi, millorar el col·legi i exigir a la Conselleria que finalitze el carril per als vianants que uneix la localitat amb la Vall d’Uixó”.

Per a Salvador Ventura, ”en aquests últims anys, des del Partit Popular hem treballat intensament per a millorar Alfondeguilla. La cura del dia a dia, el manteniment dels espais públics i dels parcs ha sigut nostra prioritat i, en la pròxima legislatura, seguirem embellint el nostre municipi".

A Salvador Ventura li acompanyen Isabelí Fonfría, Miguel José Piquer, Fina Rovira, María Segarra, Alba Robles, David Galindo, Elisabet Moreno, Tania Ventura i Segundo García.

“Som gent preparada, una candidatura solvent, amb un amor especial cap a Alfondeguilla, que ens deixem la pell perquè el nostre municipi millore. I així ho seguirem fent si els nostres veïns ens tornen a donar la seua confiança".

Elena Vicente-Ruiz, secretària general del PPCS, ha assegurat que “Salvador Ventura és un alcalde de 24 hores al dia, d'aqueixos que posen en valor el vertader servei públic i dedicació als altres, dels quals barallen per fer gran el seu municipi i dels quals atenen als veïns fins a en el bar”.

“Alcaldes com Salva Ventura fan que la política valga la pena, perquè és un alcalde que exigeix i reivindica el millor per a Alfondeguilla”. De fet, en aquesta legislatura la Diputació de Castelló ha invertit més de 366.000 euros a Alfondeguilla “gràcies a la insistència i al treball de l'incansable Salva Ventura i tot el seu equip”.

Pujar