Castellano

L'alcalde d'Alfondeguilla convida a Compromís a treballar pel poble i no a realitzar ‘sketchs’

L'alcalde d'Alfondeguilla convida a Compromís a treballar pel poble i no a realitzar ‘sketchs’
  • Salva Ventura: “És la segona vegada que el regidor de Compromís menysprea als treballadors de l'Ajuntament”

L'alcalde d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, ha lamentat la falta de treball i voluntat dels regidors de Compromís que “no porten ni una sola proposta per a millorar el municipi i no obstant això es dediquen a fer sketchs per a fer veure que treballen”.

Així, Ventura ha afirmat que “ple rere ple les propostes dels regidors de Compromís són nul·les, fins i tot en el pitjor moment que hem viscut amb una pandèmia han sigut incapaces d'acostar el muscle i d'ajudar en res”.

Per això s'ha preguntat “on estaven els regidors de Compromís quan repartim màscares, portàvem el menjar a domicili als nostres majors en plena pandèmia, ateníem les famílies confinades amb covid i per a les quinze famílies que actualment atenem a través de serveis socials”. Per a Ventura “això és treballar per i per a les persones, no fer sketchs per a parlar mal del municipi”.

A més, ha apuntat que “els regidors de Compromís tenen al·lèrgia a treballar perquè Alfondeguilla, que no Fondeguilla, els importa poc o res”. “Mentre amb el regidor del PSOE, Pedro Robles, estem treballant conjuntament per a millorar deficiències que actualment afecten a tots els veïns de la localitat, que esperem solucionar prompte, amb Compromís ens trobem zero proposades i solucions als problemes actuals”.

De fet, “en aquests anys com a regidor de Compromís, Óscar García l'única cosa que ha portat al ple ha sigut il·lustrar-nos sobre el que són els aixoplucs, que el 99% dels veïns d'Alfondeguilla no saben què és. Però de propostes serioses no li hem sentit cap”. A més, Ventura ha lamentat que “és la segona vegada que aquest regidor menysprea als treballadors de l'Ajuntament pel Pla Edificant” per la qual cosa “és lamentable que en lloc de valorar el seu esforç i professionalitat, l'única cosa que reben d'Óscar García són males paraules”.

Així, Salvador Ventura ha assegurat que enguany el deute es quedarà en poc més de 500.000 euros “gràcies a l'ajuda dels veïns però sense el suport de Compromís perquè en els últims sis anys no ens han ajudat en res i el que hem realitzat ha sigut amb fons propis”.

De fet, l'alcalde ha recordat que “cada any invertim més de 30.000 euros en manteniment i neteja del col·legi, i en una monitora que l'ajuntament i la direcció del centre vam veure convenient contractar per a millora l'atenció dels xiquets”.

No obstant això, Ventura ha lamentat que “a la fi de febrer presentem el projecte a la conselleria d'Educació per a la construcció d'urgència d'un magatzem per a deixar lliure l'espai per a l'aula de P2 i estem pràcticament al juliol i la conselleria de Compromís encara no ha començat les obres”.

“Una vegada més, els dirigents de Compromís donen l'esquena al poble d'Alfondeguilla perquè totes les ajudes que hem sol·licitat a les conselleries que ells gestionen com són Educació i Medi Ambient, ens han sigut denegades”.

“És trist que els que volen governar Alfondeguilla l'única cosa que ofereixen als seus veïns és canviar el nom del poble i parlar mal de tot el que tenim i el que hem aconseguit malgrat que Compromís no ha acostat el muscle en res”, ha afirmat Ventura. Pel que “a Alfondeguilla ja som majors d'edat, sabem quines necessitats tenim i en què necessitem millorar. No fa falta que vinguen de fora a tutelar-nos en res”.

“El que han de fer els regidors de Compromís és aconseguir subvencions i ajudes per a Alfondeguilla i si han de tornar a portar a polítics del seu partit que aquests vengen amb projectes i els diners necessaris per a realitzar-los”, ha continuat.

Pujar