Castellano

L'Ajuntament d'Alfondeguilla fomenta l'educació viària entre els escolars del CEIP Castro

L'Ajuntament d'Alfondeguilla fomenta l'educació viària entre els escolars del CEIP Castro
  • L'alcalde ha plantejat a l'Ajuntament de la Vall d'Uixó la signatura d'un conveni perquè els xiquets puguen fer educació viària en les seues instal·lacions

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alfondeguilla fomenta l'educació viària entre els escolars del CEIP Castro - (foto 2)

Els escolars del CEIP Castro d'Alfondeguilla van participar ahir en una jornada històrica d'educació viària. Es tracta de la primera vegada que els xiquets i xiquetes van amb bicicleta fins a la Vall d'Uixó des del col·legi Castro, acompanyats de diversos agents de Policia Local de la Vall d'Uixó per a garantir la seguretat durant el trajecte.

Aquesta activitat s'emmarca dins de les activitats del CEIP Castro per a fomentar activitats positives i saludables per als més xicotets d'Alfondeguilla.

Així, l'Ajuntament d'Alfondeguilla vol signar un conveni amb l'Ajuntament de la Vall d'Uixó perquè els escolars del CEIP Castro puguen fer classes d'educació viària en les instal·lacions de la ciutat veïna. “Ahir durant la primera jornada d'educació viària li plantege aquesta idea al regidor de Policia de la Vall d'Uixó que va atendre positivament la proposta. Ara ens posarem a treballar per a signar un conveni com més prompte millor”, assegura l'alcalde, Salvador Ventura.

Així mateix, el primer edil ha agraït a l'Ajuntament de la Vall d'Uixó i a la Policia Local la coordinació la seua predisposició amb els escolars d'Alfondeguilla.

Pujar