Castellano

Educació oblida donar d'alta a Alfondeguilla en el Pla Edificant

Educació oblida donar d'alta a Alfondeguilla en el Pla Edificant
  • L'Ajuntament té elaborada la memòria del projecte del col·legi Castro però no ha pogut incloure-la en la plataforma al no tindre accés encara després de dos anys des de la seua adhesió

Alfondeguilla es queda sense incloure les obres del col·legi Castro en el Pla Edificant després que la conselleria d'Educació encara no haja donat d'alta a aquest municipi en la plataforma.

L'alcalde d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, ha denunciat aquesta situació. “Després de finalitzar la memòria valorada del projecte, com va ser la nostra sorpresa quan no vam poder enviar-la a la conselleria de Vicent Marzà perquè se'ls ha oblidat donar-nos d'alta”, i tot això malgrat que l'Ajuntament va aprovar en ple, i així ho va comunicar fa dos anys, l'adhesió al Pla Edificant.

“Per la part d'Alfondeguilla la faena està feta”, no obstant això, “els nostres xiquets i el poble en general es quedaran sense unes millors instal·lacions perquè la conselleria d'Educació no ha fet els deures”.

Així, Ventura ha lamentat les declaracions polítiques de Compromís en el municipi. “S'han dedicat a intoxicar en xarxes socials, assenyalant a l'Ajuntament d'Alfondeguilla i una vegada més als seus tècnics, quan els que tenen la responsabilitat d'això és la conselleria de Compromís”.

“Estem parlant d'una obra de quasi 300.000 euros, la meitat del pressupost municipal”, assegura Ventura, que considera “un desastre” el succeït.

Per això, el primer edil ha exigit a Compromís d'Alfondeguilla que s'informen abans de criticar perquè “hem fet les coses bé i ens quedarem sense un millor col·legi perquè en dos anys la conselleria ha sigut incapaç d'activar-nos en el Pla Edificant”.

Pujar