Castellano

Alfondeguilla donarà ajudes de 150 euros per a material escolar als alumnes del CEIP Castro

Alfondeguilla donarà ajudes de 150 euros per a material escolar als alumnes del CEIP Castro
  • L'Ajuntament aprovarà aquest dimecres les bases per a sol·licitar aquestes ajudes

L'Ajuntament d'Alfondeguilla ha aprovat una línia d'ajudes valorada en 12.000 euros destinada a l'alumnat escolaritzat en el CEIP Castro, estiguen empadronats o no en el municipi, per al curs escolar 2023-24.

Així, cada alumne podrà optar a una ajuda de 150 euros per a adquirir material escolar com a material d'higiene per a educació infantil, llibres de lectura, diccionaris, atles, estotjos i sabatilles d'esport.

D'aquesta manera, l'Ajuntament d'Alfondeguilla ajudarà a les famílies amb xiquets escolaritzats en el col·legi públic d'aquesta localitat castellonenca per a fer front a la ‘tornada al col·le’.

D'aquesta manera, l'Ajuntament d'Alfondeguilla aprovarà en el ple del dimecres 28 de juny les bases perquè les famílies puguen adherir-se a aquestes ajudes que podran sol·licitar-les en el consistori de l'1 al 30 de setembre d'enguany presentant la documentació pertinent per a optar a les ajudes.

L'alcalde, Salvador Ventura, ha explicat que es tracta d'una “mesura estrela que incloem en els pressupostos de 2023 dirigida a tots els xiquets escolaritzats en el CEIP Castro, estiguen empadronats o no a Alfondeguilla”.

No obstant això, Ventura ha lamentat que aquesta proposta d'ajuda econòmica a benefici de les famílies amb xiquets escolaritzats a Alfondeguilla no comptara amb el suport de Compromís en el ple. “Compromís va votar en contra del pressupost municipal per a 2023 on incloem aquestes ajudes. Per tant, va votar en contra de donar una ajuda als alumnes del nostre col·legi”, ha assenyalat l'alcalde.

Per a Salvador Ventura, “amb la condició de no donar el seu suport al Partit Popular, no donen suport a les iniciatives que són beneficioses per als xiquets i les seues famílies”.

Pujar