Castellano

U.S.A.R-13 dóna més de 600 quilos d'aliments al Voluntariat Social de l'Alfàs

U.S.A.R-13 dóna més de 600 quilos d'aliments al Voluntariat Social de l'Alfàs

    L'associació humanitària U.S.A.R-13 ha donat més de 600 quilos d'aliments no peribles i de joguines i altres articles d'higiene personal a l'Associació Voluntariat Social de l'Alfàs del Pi. El lliurament ha tingut lloc aquest matí a la seu del voluntariat, acte al qual han assistit els regidors de Relació amb Col·lectius, Marisa Cortés, i d'Esports, Luis Miguel Morant, al costat de diversos membres de U.S.A.R-13, entre ells el seu president, José Moreno, i les voluntàries Dolors Álvarez i Joanne Wilson.

    U.S.A.R-13 organitza des del 2014 01:00 canicross solidari per la Ruta al Far de l'Albir, sempre a mitjans de desembre, per donar a conèixer aquesta disciplina esportiva i, al mateix temps, col·laborar amb els que més ho necessiten. Aquesta és la segona donació que l'associació realitza aquest any al Banc d'Aliments de l'Alfàs del Pi. Al mes de febrer van promoure una campanya de recollida, amb la qual es van obtenir més de 700 quilos d'aliments no peribles i d'articles d'higiene personal, que van donar al voluntariat social de l'Alfàs.

    Fundada el setembre de 2013, U.S.A.R-13 és una associació humanitària, independent, privada i sense ànim de lucre la missió consisteix, no només en realitzar tasques de recerca i rescat de persones, sinó també a generar programes socials que ajudin a millorar la qualitat de vida dels més vulnerables. Els gossos són l'eix de la seva tasca, ja que intervenen tant en les tasques de recerca i rescat, com en els diferents programes i projectes socials.

    Des de l'Associació Voluntariat Social de l'Alfàs han volgut agrair el suport constant que reben, tant de ciutadans particulars com d'institucions públiques i privades, associacions i col·lectius. Creada el gener de 2013, aquesta entitat funciona gràcies al treball desinteressat d'unes 45 persones, que dediquen el seu temps lliure a la recollida, classificació i repartiment de roba i aliments, així com a l'atenció de majors i malalts. En definitiva, assisteixen a les persones amb risc d'exclusió social, respectant sempre la seva privacitat. Per cert, l'associació està oberta a noves incorporacions. Les persones que estiguin interessades poden dirigir-se a la seu del voluntariat, situada a l'avinguda del País Valencià.

    Pujar