Castellano

L'Ajuntament de l'Alfàs i AVIBE inicien una línia de col·laboració per al foment del turisme

L'Ajuntament de l'Alfàs i AVIBE inicien una línia de col·laboració per al foment del turisme

    L'alcalde de l'Alfàs del Pi, Vicente Arques, i el president de l'Associació d'Agències de Viatge de Benidorm (AVIBE), Juan José Pérez Parker, han signat un conveni de col·laboració destinat al foment del turisme i a la creació de noves oportunitats de negoci per a les empreses turístiques del municipi. A l'acte han assistit les edils de Comerç, Dolors Albero, i de Presidència, Rocío Guijarro, junt amb diversos membres de la directiva de AVIBE.

    Aquesta nova línia de cooperació que s'inicia entre ambdues entitats porta assignada una dotació econòmica de 3.000 euros, que aporta la regidoria de Comerç i Desenvolupament Local de l'Alfàs per a la posada en marxa d'accions de promoció i de formació. Es tracta, segons ha destacat l'edil del ram, Dolors Albero, de "fomentar i enfortir la xarxa de contactes entre els emprenedors i empresaris turístics de l'Alfàs i comarca, possibilitant l'aparició de noves oportunitats de negoci". Un conveni que abasta, així mateix, el desenvolupament d'accions formatives i de qualificació per a emprenedors i empresaris.

    La junta directiva de AVIBE s'ha proposat comarcalitzar l'associació i crear sinergies amb els principals municipis turístics de la Marina Baixa. Fundada el 1979, AVIBE s'ha posicionat com una de les associacions d'agències de viatge més importants de la Comunitat Valenciana. Actualment compten amb una trentena d'associats, que representen el 90% dels Esdeveniments nacionals i estrangers a la Costa Blanca.

    Pujar