17 de gener de 2021 17/1/21

El mercat de Paiporta acull un taller infantil d'elaboració de sabó artesanal dins de les activitats per a dinamitzar-lo

El mercat de Paiporta acull un taller infantil d'elaboració de sabó artesanal dins de les activitats per a dinamitzar-lo - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El mercat de Paiporta acull un taller infantil d'elaboració de sabó artesanal dins de les activitats per a dinamitzar-lo - (foto 2)

  El mercat de Paiporta ha acollit aquest cap de setmana un taller infantil d'elaboració de sabó amb propietats per a la pell. L'activitat, gratuïta i dirigida a xiquetes i xiquets entre 5 i 10 anys, es trobava dins de la programació de dinamització 'Emociona't amb les històries al mercat', impulsat per la Regidoria d'Ocupació i Comerç amb la finalitat d'atreure a nou públic a les parades d'aquesta instal·lació municipal. Per a aquesta i altres activitats de la programació, les invitacions es poden recollir únicament a les parades del propi mercat.

  La següent activitat de l'Emociona't serà un tast de xocolata combinada amb literatura, el pròxim 16 de maig, a les 19.00 hores, a càrrec de Carles Garcia. Baix el títol 'El sabor de la literatura', el narrador oferirà una mescla de sabor i narració oral. Les invitacions es poden recollir a les parades del mercat fins a completar l'aforament de la sala multiusos, on es porta a terme aquesta programació.

   

  Pujar