30 d’octubre de 2020 30/10/20

Alfafar sol·licita ajuda a la Diputació per a estendre les Aules Col·labora a les instal·lacions esportives

Alfafar sol·licita ajuda a la Diputació per a estendre les Aules Col·labora a les instal·lacions esportives - (foto 1)

    El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, s'ha compromés amb l'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, a estudiar la participació de la corporació provincial en el programa Aules Col·labora, engegat per l'Ajuntament d'Alfafar amb l'objectiu de reforçar les tasques escolars dels xiquets i xiquetes del municipi, tant dels qui ho necessiten per qüestions d'estudis com els qui estan en risc d'exclusió social.

    «El president s'ha mostrat molt receptiu a l'hora d'implicar-se en projectes com aquest, que donen resposta a necessitats bàsiques en matèria social», ha manifestat l'alcalde d'Alfafar i diputat provincial, Juan Ramón Adsuara. Per la seua banda, Jorge Rodríguez veu amb molt bons ulls un programa social que «encarna el tipus de polítiques amb les quals volem vertebrar les comarques valencianes, dirigides a les persones sobre la base de la igualtat i la millora de la seua qualitat de vida, que en aquest cas arriba a través de la formació». El projecte Aules Col·labora va nàixer amb la intenció que tots els xiquets i xiquetes d'Alfafar tinguen les mateixes oportunitats de futur. És un programa de suport perquè, durant l'etapa d'escolarització, tinguen un reforç en les seues activitats diàries. Localitzades en les escoles d'aquest municipi de l'Horta, des de les Aules Col·labora s'ajuda als alumnes amb els deures, es reforcen conductes de bon comportament i es creen hàbits saludables, incentivant els joves perquè no abandonen els estudis. El suport moral acaba sent un dels punts forts d'un programa social que reforça l'autoconfiança i busca que aquests xiquets i xiquetes acaben trobant les seues pròpies habilitats per a recórrer un camí que acabe en les universitats o els cicles de Formació Professional.

    Este és el projecte que Alfafar vol estendre ara a les instal·lacions esportives del municipi, per a açò sol·licita l'ajuda de la Diputació, que estudiarà de quina forma pot implicar-se en aquesta segona fase de les Aules Col·labora.

    Pujar