3 de desembre de 2020 3/12/20

Alerta groga per tempestes a València i Castelló

Alerta groga per tempestes a València i Castelló - (foto 1)
  • Les dues províncies estaran en alerta durant tota la jornada del dimecres

Les províncies de València i Castelló estaran aquest dimecres en alerta groga per tempestes que podran ser ocasionalment fortes durant les hores centrals del dia. Concretament, segons informen des de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) les grans quantitats de pluja es registraran a la vesprada a partir de les 14 hores.

Així segons la previsió d'AEMET, aquestes tempestes podrien acumular fins a 20 litres per metre quadre en una hora sent especialment significatius els episodis en el nord de la província de València i tota la província de Castelló, de nord a sud.

Per tant per a aquest dimecres, s'esperen intervals nuvolosos durant tota la jornada amb probabilitat de ruixats o tempestes des de primera hores, les quals s'esperen que siguen localment fortes en la meitat nord de la Comunitat a la vesprada.

Respecte a les temperatures, les mínimes aniran en lleuger descens i les màximes, pujaran a València, baixaran a Alacant i es mantindran sense canvis important a Castelló. Així els termòmetres marcaran, per províncies i de mitjana, els següents valors: a València 31 graus de màxima i mínimes de 23 graus; a Castelló màximes de 32 graus i mínimes de 23 ; i a Alacant s'aconseguiran els 34 graus i les mínimes seran de 24 graus.

L'avís groc començarà a les 14 hores i està previst que finalitze al voltant de les 23 hores. La jornada del dijous l'alerta ja estarà desactivada.

Pujar