elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alerta per calor intens que arribarà quasi als 40ºC aquest dimecres a València i Alacant

Alerta per calor intens que arribarà quasi als 40ºC aquest dimecres a València i Alacant
  • Les temperatures aniran en ascens i s'arribarà a les màximes a primera hora de la vesprada

L'Agència Estatal de Meteorologia ha activat l'alerta groga per calor intensa aquest migdia de dimecres a València i Alacant. Les temperatures fregaran els 40ºC a primera hora de la vesprada en alguns punts de sud de València ia la província d'Alacant.

Així, per a aquest dimecres el cel estarà serè amb intervals de núvols alts al matí i no s'esperen pluges en cap punt de València, Alacant. A la província de Castelló hi haurà nuvolositat d'evolució diürna a la vesprada i una xicoteta probabilitat de xàfecs aïllats.

En general, les temperatures aniran en ascens, i l'augment de les màximes serà localment notable en el sud de València i a Alacant, on en algunes poblacions es podrien superar els 37 graus, alerten des de l'Agència Estatal de Meteorologia. Al litoral sud, vent moderat de sud i sud-oest; en la resta, vent fluix de l'oest amb brises marítimes a la vesprada.

Per cert, el risc d'incendi és extrem a la província d'Alacant i el sud de València, alt a la resta de la província de València i l'interior nord de la de Castelló i baix al litoral i l'interior sud de la província de Castelló, on hi ha probabilitat de tempestes seques.

Pujar