5 de desembre de 2020 5/12/20

Alerta per baixes temperatures i vent a la Comunitat

Alerta per baixes temperatures i vent a la Comunitat - (foto 1)

  Comença el cap de setmana amb temperatures mínimes a la Comunitat Valenciana: termòmetres rondant els 0 graus, gelades en gran part de l'interior, i ratxes de vent forts, especialment a l'interior de Castelló. Segueix activa l'alerta groga per intervals que podrien superar els 90 km/h en el nord-oest de Castelló, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

  Les temperatures seguiran sent baixes i es notarà el descens de les màximes aquest dissabte. A Alacant els termòmetres rondaran entre els 15 i 3 ºC, a Castelló entre els 13 i 4 ºC i a València entre els 13 i 3 ºC. A l'interior de la Comunitat les temperatures seran més baixes: a Requena la mínima serà de -4ºC, a Morella de -3ºC, a Ontinyent de -2ºC i a Alcoi de -1ºC.

  No es preveuen pluges ni neu, el cel estarà poc nuvolós i les gelades afectaran especialment a les zones més altes. Bufarà fort el vent a l'interior de Castelló encara que també es farà notar en la resta de la Comunitat.

  Segons la predicció d'Aemet les temperatures seguiran sent baixes aquest diumenge 3 de desembre. Així les temperatures mínimes seguiran sense canvis i les màximes experimentaran un ascens en la meitat nord. Haurà gelades en gran part de l'interior, sobretot en zones altes. A l'interior nord de Castelló, el vent bufarà del nord-oest moderat a fort, amb ratxes molt fortes a primeres hores.

  Pujar