elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tallers de fotografia i autoedició a la Formació Permanent del Gent Jove Aldaia

Tallers de fotografia i autoedició a la Formació Permanent del Gent Jove Aldaia - (foto 1)
  • El centre Matilde Salvador continua amb la programació del projecte '7 cursos, 7 camins'

L'Ajuntament d'Aldaia oferirà el pròxim mes d'abril el nou taller 'Nexes narratius' continuant amb la programació del projecte '7 cursos, 7 camins' al centre Matilde Salvador. Es tracta d'un curs per treballar, per mitjà de la fotografia, les competències socials i ciutadanes a través d'eines artístiques. L'objectiu d'aquest taller gratuït, que se celebrarà el 3, 4 i 5 d'abril, és instruir a les persones inscrites en coneixements tècnics en fotografia i afavorir la reflexió al voltant de la relació amb les persones i amb els espais públics i privats. El taller de 'Nexes narratius' és el quart curs des que en gener començara aquest projecte.

Per altra banda, el centre Matilde Salvador oferirà també un curs de monitor o monitora per a treballar amb adolescents en el temps lliure. El curs tindrà lloc del 16 al 20 d'abril i tindrà un preu de 30 euros. La programació continuarà al mateix mes d'abril amb el cinquè taller anomenat Fanzines-autoedició els dies 25 i 27 d'abril i 2 i 4 de maig. Les persones que es matriculen en aquest taller gratuït aprendran una tècnica d'acte producció i crearan una de caràcter personal amb diferents formes d'enquadernació i edició.

El projecte finalitzarà amb el setè curs previst per a ser impartit del 21 al 25 de maig i adreçat a aquelles persones que vulguen ser monitors de pati. Aquesta activitat té un preu de 30 euros i tindrà lloc en horari de 17.00 a 21.00 hores.

Per a més informació o formalitzar la inscripció cal adreçar-se al centre Matilde Salvador o telefonar al 961988796.

Pujar