Castellano

El CAD La Milotxa reforça el servei d'atenció a menors d'Aldaia

El CAD La Milotxa reforça el servei d'atenció a menors d'Aldaia
  • Els serveis socials d'Aldaia celebren una jornada de portes obertes per a donar a conéixer la remodelació de les sales i el servei millorat d'atenció diürna a xiquets, xiquetes i adolescents de la localitat

La passada setmana Aldaia va realitzar una jornada tècnica de portes obertes per a donar a conéixer el projecte educatiu que es duu a terme en el Centre d'Atenció Diürna La Milotxa i la renovació de les aules on es realitzen les activitats del C.A.D.

La Milotxa és un centre d'atenció per a xiquets, xiquetes i adolescents, d'entre 5 i 16 anys que viuen a Aldaia. És un recurs preventiu i de suport per a la població més vulnerable que treballa amb l'objectiu de millorar la situació familiar, social i escolar dels menors.

El renovat centre té capacitat per a 24 places que en estos moments estan cobertes al complet. Es tracta d'un recurs molt cuidat i que ofereix activitat amb suport professional i horari d'atenció directa de 16.30 a 19.30 hores i que se situa en el centre Vicente Andrés Estellés.

Durant eixe temps es duen a terme programes que permeten a estos xiquets, xiquetes i adolescents rebre suport escolar, adquirir hàbits d'alimentació i d'autocura adequats, millorar les seues habilitats socials i socialització, així com treball en equip, explorar les seues pròpies intel·ligències i habilitats personals, entre moltes altres coses que es treballen simultàniament.

Un gran conjunt de professionals forma l'equip específic d'intervenció en infància i adolescència. Com explica l'educadora social d'Aldaia, Paula Borruel, “presentem una nova etapa perquè iniciem un nou model d'intervenció en el qual intentem adaptar-nos a tots els canvis legislatius, i especialment millorar el benestar dels nostres xiquets i les nostres xiquetes i adolescents”.

A la presentació va assistir una àmplia representació institucional, com l'alcalde Guillermo Luján, i els regidors d'àrees implicades, així com professionals del sector d'Aldaia i d'altres poblacions.

 

Pujar