elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’ajuntament presenta la programació del Temps i Espai d’Igualtat per al mes de la Dona

L’ajuntament presenta la programació del Temps i Espai d’Igualtat per al mes de la Dona - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’ajuntament presenta la programació del Temps i Espai d’Igualtat per al mes de la Dona - (foto 2)

  L’ajuntament d’Aldaia posa punt de partida a les jornades feministes, un conjunt d’esdeveniments que començaran el dia 5 de març i es desenvoluparà fins el dia 12 del mateix mes dins de les activitats del Temps i Espai d’Igualtat d’Aldaia.

  Els actes s’inauguraran a les 19 hores al Teatre del Mercat amb el monòleg “Género fresco”, de Patricia Sornosa. La programació continuarà el dia següent amb la presentació del llibre “La violència política contra les dones. El cas de privació de llibertat en la província de València”, d’Antoni Simó Rosaleny i Ricard Camil Torres Fabra i, el dimecres 7 de març, se celebrarà la lectura dramatitzada de monòlegs i escenes de comèdia, a càrrec de Femení Plural.

  El dijous dia 8 de març, en commemoració al Dia de la Dona, es durà a terme l’oportuna manifestació, que començarà a les 17 hores a la plaça Constitució. El dia següent, divendres 9 de març, serà el moment de la ja tradicional Volta a peu, que eixirà a les 16 hores des de la mateixa plaça. A aquest acte seguirà el berenar al local del carrer Dissabte, organitzada per les Dones Tyrius.

  I, per últim, el dia 12 de març, conclouran les jornades amb un cinema i un sopar al Centre Matilde Salvador, a les 19 hores.

  Aquestos esdeveniments estan organitzats per l’ajuntament d’Aldaia i el Temps i Espai d’Igualtat.

   

  Pujar