21 d’octubre de 2020 21/10/20

El Gent Jove d’Aldaia obri el primer període d’inscripció per a les activitats de la Programació Estable 2018-2019

El Gent Jove d’Aldaia obri el primer període d’inscripció per a les activitats de la Programació Estable 2018-2019 - (foto 1)

    El Gent Jove d'Aldaia ha obert hui el primer període d'inscripció per apuntar-se a les activitats que ofereix en la Programació Estable 2018-2019, en la qual aquest any els aldaiers i aldaieres trobaran cursos de distintes disciplines, com street dance, idiomes, ioga o guitarra que s'impartiran al centre Matilde Salvador. Fins aquest divendres 7 de setembre romandrà obert aquest primer període d'inscripció dirigit exclusivament a les persones que van estar inscrites el curs anterior, per la qual cosa tindran preferència a l'hora de formalitzar la seua matrícula enguany.

    Serà a partir del pròxim dilluns, 10 de setembre, quan s'obrirà el segon període d'inscripció -fins al 28 de setembre- per a la resta de persones, que podran optar a matricular-se en les places lliures que queden de les diferents activitats. Aquest any els cursos generals tindran un preu de 112 euros que s'abonaran en tres pagaments (setembre, desembre i març), tot i que els usuaris i usuàries podrien beneficiar-se d'un descompte del 25% en cas de tindre el Carnet Jove o l'empadronament a la localitat. En el cas dels cursos de monitors i monitores el preu fixat per apuntar-s'hi serà de 120 euros.

    Pel que fa a les activitats de què podran gaudir i aprendre les persones que s'inscriguen a la Programació Estable el Gent Jove oferirà diversos nivells d'idiomes, com és el cas de l'anglès, que s'impartirà en tres grups diferents (Playing English, Anglès 12 anys i Anglès Mitjà) o el valencià amb el grau mitjà o superior. A més, també s'obrirà un grup de francès. A banda, hi haurà activitats esportives, com dansa oriental, street dance, ioga i tonificació i cursos per aprendre guitarra. A més a més, el centre Matilde Salvador acollirà un taller d'autogestió de persones creadores emergents dirigit a artistes, músics, fotògrafs o personal del món audiovisual.

    Per a més informació: joventut@ajuntamentaldaia.org o 961988796

    Pujar