24 d’octubre de 2020 24/10/20

Gent Jove Aldaia, ajuda als refugiats

Gent Jove Aldaia, ajuda als refugiats - (foto 1)
  • L'Ajuntament ha costejat els ports d'una campanya de recollida de productes distribuïts entre els refugiats en Grècia

MÉS FOTOS
Gent Jove Aldaia, ajuda als refugiats - (foto 2)
Gent Jove Aldaia, ajuda als refugiats - (foto 3)
Gent Jove Aldaia, ajuda als refugiats - (foto 4)
Gent Jove Aldaia, ajuda als refugiats - (foto 5)
Gent Jove Aldaia, ajuda als refugiats - (foto 6)

Durant el mes de novembre d’este 2019 el Servei de Joventut de l'Ajuntament d'Aldaia ha organitzat una recollida de material de primera necessitat en col·laboració amb l'associació de cooperació i desenvolupament SOS REFUGIATS. Esta associació coopera des de 2015 amb la coordinación d’accions d'ajuda humanitària per a persones refugiades, principalment a Grècia.

En el Centre Sociocultural Matilde Salvador d'Aldaia, es va recollir una gran quantitat de productes i van enviar 3 palets amb productes d'higiene, roba d'abric, i aliments aportats per veïnes i veïns del municipi, i també es van recollir donacions de persones i entitats d'altres llocs. La Fundació SEUR ho va transportar al port de València des d'on va eixir la Naviliera rumb a Atenes on l'organització fa la seua distribució amb furgoneta pròpia.

L'equip de corresponsals juvenils d'Aldaia va col·laborar enormement en esta campanya, des de la difusió, la recollida o la classificació i fins a la preparació de l'enviament.

Des de l'organització informen que el contenidor que transportava el material recollit, ja va arribar i va ser distribuït entre les persones a les quals atenen, i agraixen la implicació i col·laboració de l'ajuntament, i recorden la seua preocupació per la situació d'emergència que allí continua.

Pujar