Castellano

FEVADIS tanca l’escola d’estiu en Aldaia amb la millora de les instal·lacions

FEVADIS tanca l’escola d’estiu en Aldaia amb la millora de les instal·lacions
  • Els usuaris de la Federació Valenciana de Persones amb Discapacitat, ubicada en Aldaia, celebra el fi dels tallers estiuencs i tanca la sol·licitud oficial per a ser centre d’atenció primerenca per a xiquets de 0 a 6 anys

MÉS FOTOS
FEVADIS tanca l’escola d’estiu en Aldaia amb la millora de les instal·lacions - (foto 2)

El centre de FEVADIS, ubicat a Aldaia, per a l’atenció de persones amb discapacitat, tanca l’escoleta d’estiu amb el lliurament de diplomes i la visita institucional als usuaris del Club d’Oci, subvencionat per l’ajuntament, i les seues instal·lacions.

Enguany la Federació Valenciana d’Atenció a persones amb Discapacitat ha sol·licitat formalment ser també centre d’atenció primerenca i estimulació, per a xiquets de 0 a 6 anys. Per a aconseguir-ho calia realitzar prèviament unes reformes de millora. Obres que els usuaris ja han gaudit durant este estiu. D’esta manera s’ha fet una sala de fisioteràpia, una sala d’estimulació multisensorial, millora d’accessos, senyalització amb pictogrames i més despatxos per a atenció individualitzada i sessions familiars.

Treball continu

El centre, adaptant-se a les necessitats, ha realitzat activitats també durant el confinament oferint ‘teleocio’ als 12 usuaris i les seues famílies per mantindre el contacte i l’estimulació requerida.

Pujar