elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aldaia Ràdio presenta les noves emissions amb un programa especial de Benvinguda Institucional

Aldaia Ràdio presenta les noves emissions amb un programa especial de Benvinguda Institucional - (foto 1)
  • L’emissora municipal Aldaia Ràdio, a la 89.4 de la FM, estrena una nova etapa plena de “il·lusió i entusiasme per acostar al poble una nova finestra de comunicació”

MÉS FOTOS
Aldaia Ràdio presenta les noves emissions amb un programa especial de Benvinguda Institucional - (foto 2)

L’emissora municipal, Aldaia Ràdio, presenta les seus noves emissions de manera institucional amb un programa especial de benvinguda en la 89.4 de la FM.

D’esta manera, tots els i les portaveus i representants polítics a l’ajuntament d’Aldaia han estat convidats a participar per donar la seua acollida, i bons desitjos, a este reestrenat canal de comunicació de la nostra localitat.

Lluis Albert Granell, José Francis Sanchis, Carmen Jávega i Empar Folgado, han coincidit en felicitar als aldaiers i aldaieres per disposar ja d’un canal obert per a informar-se, participar, fomentar la cultura, sentir l’acompanyament…

Finalment, l’alcalde de la localitat, Guillermo Luján, envia un missatge d’entusiasme i expressa que “Aldaia està d’enhorabona per recuperar un mitjà tan important com és la seua ràdio municipal”, i s’ha mostrat especialment “il·lusionat amb esta nova ferramenta per parlar exclusivament d’Aldaia”.

El programa s’emet este dijous 11 de febrer a les 18h i 22h, en la 89.4 de la FM i en www.aldaiaradio.com, així com tornar a escoltar als podcast del web.

Aldaia Ràdio, la teua!

L’objectiu és que tots els habitants d’Aldaia puguen no sols escoltar, sinó també participar de fer ràdio a la seua localitat. Els aldaiers poden gaudir ja de resums informatius, programes de música i actualitat, realitzats des de casa o amb altres mitjans. Els programes presencials podran posar-se en marxa en breu, com ha anunciat la regidora de l’àrea Laura Delgado, amb totes les mesures de seguretat, i s’anunciarà a les properes setmanes.

Pujar