22 d’octubre de 2020 22/10/20

Aldaia Ràdio estrena nou programa especial d’unitat front al COVID-19

Aldaia Ràdio estrena nou programa especial d’unitat front al COVID-19 - (foto 1)
  • Xarxes Vitals, primer capítol, entrevista una doctora, un malalt, una mare recent, artistes i esportistes d’Aldaia “per reforçar les relacions realment importants al nostre entorn i fer poble”

MÉS FOTOS
Aldaia Ràdio estrena nou programa especial d’unitat front al COVID-19 - (foto 2)

L’emissora municipal d’Aldaia, 89.4 de la FM, està programant una graella provisional i especial en temps de confinament amb un clar objectiu, acompanyar en la quarantena i ajudar a reforçar les xarxes socials més important que la crisi sanitària del coronavirus està posant en valor.

Així, Xarxes Vitals, és un programa d’entrevistes a aldaiers i aldarieres destacades i d’alguna manera lligats a esta nova situació. La doctora Ferrandis, Javi Romero que s’està recuperant del COVID-19, Begoña qui va donar a llum en plena crisi, Saray i Pascual cantants amb una boda cancel·lada o la nadadora d’èlit Eva Coronado o Encarna, persona major que viu sola esta quarantena estrenen la nova proposta realitzada íntegrament des de casa. Tot a més amb tocs d’humor de la mà de Chus Lacort i el convidat especial Ximo Rovira.

El nou programa s’estrena este divendres, 1 de maig, a les 18 hores,amb reposició diumenge a les 12 hores, en la 89.4 de la Freqüència Modulada o per streamming en aldaia.es/radio.

Del segon capítol ja es pot delantar una imfermera de la UCI a l’Hospital General o el consells d’especialistes en psicología entre d’altres.

Programació especial COVID-19

Aldaia Ràdio anava a estrenar la nova temporada amb programació pròpia el apssat 16 de març, però donat l’estat d’alarma esta inauguració va quedar anul·lada, I ajordana fins nou avís. No obstant l’emissora municipal està realitzant un esforç per oferir acompanyament amb el programa musical ‘Hoy Puede Ser Un Gran Día’, que es renova setmanalment amb les peticions del veïnat I estudia noves idees per fer més suportable l’aïllament que recomana la situació sanitària.

Pujar