Castellano

Aldaia obri el concurs de cartells anunciadors de les Falles 2020

Aldaia obri el concurs de cartells anunciadors de les Falles 2020
  • El termini d'inscripció estarà obert fins el pròxim dia 16 de Gener de 2020 i els treballs presentats hauran de ser originals i de caràcter inèdit. El guanyador rebrà un premi de 90 euros i un diploma commemoratiu

Junta Local Fallera d’Aldaia ha obert el termini de presentació de propostes per al concurs de cartells anunciadors de les Falles 2020 d'esta localitat de l'Horta Sud. A través d’esta inciativa, que compleix la seua vintena edició i compta amb el suport de Caixa Popular, s'inicia el procés de selecció de l'obra que representarà a la festa fallera del municipi tant en el llibret com en els diferents formats de cartelleria. Fet que suposa l'inici de la recta final per a l’inici de la festa. Les bases tenen per objecte regular la convocatòria del concurs de cartells.

Des de Junta Local expliquen que totes aquelles persones que desitgen participar “comptaran amb completa llibertat per a triar el tema central de l'obra, encara que evidentment amb les Falles d'Aldaia com a temàtica transversal”. Així mateix, des d'este mateix organisme puntualitzen que el Jurat estarà compost per tres persones “amb la preparació adequada, especialitzades en art i disseny. Els cartells no premiats seran exposats al costat del guanyador a la sala d'exposicions de la casa de la Llotgeta del 31 de Gener al 23 de febrer, i el guanyador rebrà un premi consistirà un xec efectiu de 90 euros sota el patrocini de Caixa Popular, així com un diploma commemoratiu com a reconeixement a la labor artística en la divulgació de les falles del municipi, que serà entregat en l'acte de presentació del llibret de Junta Local Fallera”. Així, tant des de Junta com des del propi Ajuntament, animen a totes les persones “que vulguen expressar la seua visió artística de les falles i compartir-la amb tots els veïns i veïnes”, que no dubten a participar en el concurs.

Pujar