1 de desembre de 2020 1/12/20

Aldaia, seu mundial de l’art digital amb The Wrong

Aldaia, seu mundial de l’art digital amb The Wrong - (foto 1)
  • L’exposició es pot visitar digitalment al CC Matilde Salvador fins l’1 de març

2.000 artistes de tot el món han estat seleccionats per 180 curadors o comissaris internacionals per ubicar l’art digital de la biennal The Wrong en 150 seus arreu del món. I una d’eixes ambaixades es troba precisament a la nostra ciutat, al Centre Matilde Salvador d’Aldaia.

“El nostre poble té un gran potencial en la seua gent jove i aposta per innovar amb polítiques que  aporten noves iniciatives, saludables i innovadores, per implicar a més públic”, segons paraules de l’alcalde Guillermo Luján.

Així, des de ja podem gaudir d’un tipus d’art global molt especial, en la seua quarta edició a la nostra localitat. Res tangible, tot digital. Més de 20 obres d’art audiovisuals es troben exclusivament a Aldaia, en una exposició per a la qual només necessitem un telèfon mòbil, o tableta digital, i una ment oberta.

És la primera vegada que es fa una exposició d’art digital d’este nivell i totalment gratuït al nostre municipi. Així, adherits a esta iniciativa mundial, en Aldaia es pot admirar l’obra de més de 14 artistes, i continuar el recorregut per les diferents seus distribuïdes per tot el territori valencià i mundial.

El regidor de Joventut de l’ajuntament d’Aldaia, Sergio Gómez, assegura que “el projecte que vam iniciar en 2015 a Aldaia manté un creixement exponencial any rere any, i cada vegada aconseguint una major implicació per part dels nostres joves, que són present i futur de la nostra ciutat”.

The Wrong és un esdeveniment global d’art digital que té com a objectiu nodrir la cultura digital, crear, promoure i impulsar l’art contemporani positiu amb visió de futur cap a un públic més ampli a través d’una biennal que reuneix una ampla selecció d’àmbit mundial.

Enguany l’ambaixada principal o “epicentre” i exposició es troba al Centre del Carme (València, Espanya), amb més de 420 obres d’art digital d’artistes internacionals.

Amb The Wrong eres lliure d’assistir i participar, i quasi tot està a un sol ‘clik’ de distància.

 

Pujar